Η εταιρία Climasystem Energy ιδρύθηκε το 1986 με πρώτο αντικείμενο εργασιών την εμπορία κλιματιστικών μηχανημάτων.

Από τις πρώτες εταιρίες στη Θεσσαλονίκη στα είδη κλιματισμού, απέκτησε την πείρα και την τεχνογνωσία που απαιτείται, ώστε να μπορεί υπεύθυνα να προτείνει την ενδεδειγμένη λύση κλιματισμού, θέρμανσης, εξαερισμού.

Στον χώρο των φωτοβολταϊκών και ανεμογεννητριών, η εταιρία μας ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 2008.

Κλιματισμός: Toshiba, Carrier, Mitsubishi, Daikin
Θέρμανση: Buderus, Vaillant, Immergas.

Η Climasystem με το εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα της, το οποίο απαρτίζεται από έμπειρους τεχνικούς μπορεί να σας παρέχει:

.

| Service συσκευών φυσικού αερίου σε δωδεκάωρη τεχνική υποστήριξη καθημερινά.

| Ετήσια συντήρηση, κατόπιν συμφωνίας, στην αρχή κάθε σεζόν.

| Άμεση αποκατάσταση βλαβών.

| Προμήθεια ανταλλακτικών.

| Μέτρηση καυσαερίων.

| Εγγύηση καλής λειτουργίας της εγκατάστασής σας.

.

Εξαερισμός:

Η εταιρία CLIMA SYSTEM ασχολείται με τον εξαερισμό πάνω από 20 χρόνια και διαθέτει την εμπειρία, την τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό για να προσφέρει τις πιο αξιόπιστες λύσεις σε κάθε πρόβλημα εξαερισμού.

.

Παγομηχανές: Hoshizaki.

Από το 1990 η εταιρεία CLIMASYSTEΜ έχει εμπλουτίσει την γκάμα των προϊόντων της με τις παγομηχανές «HOSHIZAKI». Ιαπωνικές παγομηχανές κατασκευής παγοκύβων αλλά και παγοτρίματος σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων. Παγάκι τετράγωνο και συμπαγές το οποίο ψήνεται σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ώστε να αντέχει περισσότερο χρόνο στο ποτήρι και να καλύπτει όλες τις ανάγκες καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας.

.

Φωτοβολταϊκά:

Η CLIMASYSTEM δραστηριοποιείται στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με ιδιαίτερη έμφαση στο σχεδιασμό και την κατασκευή φωτοβολταϊκών σε πάρκα και στέγες. Στον χώρο των φωτοβολταϊκών η εταιρεία μας ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 2008 με υψηλούς στόχους, εξασφαλίζοντας στους πελάτες της, άριστη ποιότητα, σταθερές τιμές απόδοσης των έργων σε KWp, δίνοντας πάντα τις καλύτερες επενδυτικές λύσεις.

Η CLIMASYSTEM πιστεύει στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες και δεν τις βλέπει απλά, σαν μια ακόμα επιχειρηματική ευκαιρία. Πιστεύει ότι η πράσινη ενέργεια είναι το μέλλον του πλανήτη. Δε φιλοδοξεί και δεν είναι απλός εργολάβος φωτοβολταϊκών έργων, αλλά ουσιαστικός και υπεύθυνος ενεργειακός σύμβουλός.

Πρόκειται για μια εταιρία με εξειδικευμένα συνεργεία και δυνατότητα κάλυψης όλης της κατασκευαστικής διαδικασίας μιας φωτοβολταϊκής εγκατάστασης από τις χωματουργικές εργασίες μέχρι και την τελική σύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΗ.

Η CLIMASYSTEM αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και επαγγελματισμό κάθε πιθανή εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος, καθώς πρόκειται για μία επένδυση με χρόνο ζωής 20-25 ετών.

.

Ανεμογεννήτριες:

Η εταιρία μας ασχολείται με την εγκατάσταση μικρών ανεμογεννητριών μέχρι 50kW.

.

ΕΡΓΑ:

Η εταιρία CLIMASYSTEM έχει υλοποιήσει και παραδώσει στον επενδυτή φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 1 ΜW στον Καταχά Κατερίνης, 300kW στην Νέα Μεσήμβρια Θεσαλονίκης, πολυάριθμους φωτοβολταϊκούς σταθμούς ισχύος 100 ΚW σε Κατερίνη, Θεσσαλονίκη και Κιλκίς (με tracker και με σταθερές βάσεις) και πολλούς φωτοβολταϊκούς σταθμούς 20kW.
Παράλληλα έχει κατασκευάσει βιομηχανικές στέγες 100 KW σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς, ενώ έχει εγκαταστήσει πολυάριθμα φωτοβολταϊκά σε στέγες ισχύος 3-10KW σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Η οικονομικοτεχνική μελέτη που εκπονούν οι άρτια καταρτισμένοι μηχανικοί μας, για τα φωτοβολταϊκά συστήματα είναι τεχνικά και επιστημονικά τεκμηριωμένη με στόχο πάντα την βελτιστοποίηση της απόδοσής σας.